FANDOM


Deze pagina is nog niet compleet. Er wordt aan gewerkt en binnenkort komt er een uitbereiding.

Algemeen Edit

Malino is een kingdom in het midden van Midisti. De koning is Milan, bekend van het Youtubekanaal DagelijksHaaDee. Malino ligt ten noorden van Eos, de neutrale zone, en ten zuiden van Firjen en Cali. In Malino wonen goblins, een ras dat zich onder de grond gevestigd heeft. In Malino staan twee grote bergen, Mount Malino en Razor’s Peak. Deze zijn allebei ontworpen en gebouwd door Sirazer, de architect van Malino.

Milan heeft aangegeven niet meer verder te gaan met zijn eigen storyline op zijn kanaal, maar hij wil wel helpen met David voor zijn storyline.

Storyline Edit

Kijk voor een uitgebreidere versie op deze pagina.

Vroeger, voor de huidige verhaallijn, regeerde Icezeck. Icezeck was een sterke krijger, en hij staat bekend als een koning die Ljord had verslagen. Opeens was Icezeck vermist, en na lang zoeken verklaarden zijn onderdanen hem dood. Milan volgde hem op, die op dit moment nog steeds regeert. Milan staat bekend om zijn enorme bouwerken zoals Mount Malino en Razor’s Peak, twee grote bergen. Recent kwam Milan er achter dat Icezeck na zijn dood naar Elementos was gegaan. Door de schrijn van hem te vernietigen zorgde Milan dat Icezeck niet meer aan Elementos was verbonden en Milan nam hem mee naar Malino. Icezeck was toen hij koning was een goede strijder, en omdat hij een god was geweest had hij enorme krachten gekregen. Ook was Icezeck in het bezit van een Empire Wand, een enorm krachtig wapen. Later heeft de Empire zijn Empire Wand afgepakt, waardoor hij veel macht verloor. Gelukkig vonden de goblins een oude tempel met zijn graf waar ze zijn oude armour en zijn zwaard hebben gevonden, en ze kwamen ook twee strijders van Icezecks jaren tegen. Milan had vlak voor ze het graf openden gezegd dat er misschien wel een andere Empire Wand in kon liggen. Die lag er niet in, tot Icezeck zijn teleurstelling. Hij beschuldigde Milan er van zijn Wand gestolen te hebben, wat niet klopte. Daarom verliet Icezeck Milan in boosheid. [word vervolgd]

Elke week kwam er een gastrol in de storyline van DagelijksHaaDee, waarmee een kijker een week mee kon doen in de serie. Er zijn dus veel korte verhalen over individuele goblins.

Cultuur Edit

Kijk voor een uitgebreidere versie op deze pagina.

Goblins leven duizenden jaren. In aflevering 78 van de serie op DagelijksHaaDee worden goblin goden genoemd, maar dat is geen betrouwbare bron. Ook staan goblins bekend om hun vechtskunsten, hun bouwerken en hun stank. Zelf vinden goblins anderen juist stinken. Goblins kennen geen dag en nacht omdat ze onder de grond leven. Soms komen goblins boven de grond om anderen te helpen of om oorlogen te voeren, maar ze voelen zich onder de grond meer op hun gemak. Ze houden niet van de zon, maar in de schaduw houden ze het wel uit.

Inwoners Edit

Seizoen 1:

Milan, Sirazer, Goldyof, DrunkenDutchman, Dion de Spion, Icezeck, word vervolgd.